CONTACT

Openingstijden

Onze receptie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.45 – 17.30 uur.

Uiteraard zijn we ook buiten deze tijden bereikbaar. Klik hier voor de specifieke contactgegevens van onze medewerkers.

Route en parkeren

TACT Notaris is goed bereikbaar met de auto. Wij beschikken over een aantal parkeerplaatsen aan de achterzijde van ons pand. U kunt daar kosteloos parkeren.

Openbaar vervoer

Ook per openbaar vervoer is TACT Notaris goed bereikbaar. Ons kantoor ligt op 15 minuten loopafstand van Station Houten. Verder zijn wij te bereiken via U-OV Bus 48 richting Houten Station, bushalte Oude Dorp.

Algemene gegevens

Bankrekeningnummer kwaliteitsrekening

IBAN: NL14 ABNA 0400 8178 88
Swift/BIC: ABNANL2A
Tenaamstelling rekening: TACT Notaris B.V. te Houten

Zou u zo vriendelijk willen zijn het dossiernummer te vermelden?

(Kantoor)kosten

Over het honorarium brengen wij 6% kantoorkosten in rekening. Deze vaste opslag wordt geheven in verband met de kosten van kantoorfaciliteiten.
Per 1 augustus 2018 zijn wij op basis van de Wet Kwaliteitsfonds Notariaat verplicht om per akte een heffing te betalen van € 8,22, exclusief BTW. Dit bedrag zal aan u worden doorbelast.

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten die aan ons kantoor worden verstrekt zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Graag verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring geven wij informatie over hoe ons kantoor omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt. Graag verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Bellen of e-mailen kan uiteraard ook. Wij zijn u graag van dienst.